Horeca


Maak het verschil met unieke wijnen

Van een courante huiswijn tot en met een Grand Cru en van klassiek Europa tot nieuwe Wereldwijnen... bij ons bent u aan het juiste adres, of u nu een bistro of een sterrenrestaurant heeft. Bij ons is er geen sprake van targets of een volledig assortimentafname. Wel geldt er een rechtstreeks contact, betrokkenheid en advies op maat!


Huiswijnen : hèt visitekaartje

De huiswijn is wellicht de belangrijkste wijn in het assortiment. Het is de wijn waar veel klanten op vertrouwen en waar de gastheer zijn deskundigheid kan laten gelden. Onze huiswijnen zijn opvallend goed voor hun prijs! Hoewel het meestal de voordeligste wijn op de wijnkaart betreft, is het juist de kunst om superieure kwaliteit te bieden voor een aanvaardbare prijs. Een serieuze huiswijn geldt als referentie voor alle overige wijnen op de wijnkaart. De ervaring leert dat een huiswijn van goede kwaliteit omzetbevorderend werkt.


Goed advies is het halve werk

Wij denken met u mee om te komen tot een selectie wijnen die het beste bij u past. Juist verrassend of toch eerder klassiek? Breed inzetbaar of speciaal voor een maandmenu? Kies bewust voor de wijnen die u schenkt.


Bent u geprikkeld? Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op. U kan ons bereiken via e-mail (info@wijnencoopman.be) of per telefoon (+32 486 82 01 37)


Mieke en Wim