Beste klant,

Graag nodigen we je hierbij uit naar onze 12de OPEN FLES DAGEN !

Zoals we reeds eerder aankondigden zal deze degustatie niet op dezelfde manier doorgaan als de voorbije jaren. We willen immers alle corona-regels respecteren en de gezondheid van u en van ons niet in gevaar brengen.

Hoe gaan we te werk ?

De ruimte zal voorzien worden zoals andere jaren. We kunnen echter maar heel beperkt bezoekers toelaten om aan de regel van 1 klant per 10 vierkante meter te voldoen. Daarom vragen we u vooraf in te schrijven via onze website. U kan daar zelf selecteren welke dag en welk tijdslot u wenst te komen. Wij werken met tijdsloten van een uur. U hebt de keuze meer dan één uur te reserveren indien gewenst. Wij vragen u wel om niet te overdrijven in het aantal uur dat u reserveert zodat we zo veel mogelijk klanten toch de mogelijkheid kunnen geven iets te komen proeven.

Zonder reservatie kunnen we u geen toegang verlenen tot onze winkel. Omdat we per uur dus maar enkele klanten kunnen ontvangen, hebben we de tijdsduur van onze open-fles-dagen verlengd en voor de twee weekends de hele vrijdag mee opgenomen als mogelijk proefmoment. Het spreekt voor zich dat wij de gereserveerde tijdsduur strikt zullen aanhouden en u vriendelijk zullen verzoeken de zaak te verlaten wanneer u gereserveerde tijd voorbij is.

De degustatie zal zittend plaats vinden en met max 2 personen per tafel. Enkel aan tafel mag u uw mondmasker afnemen. Wij zullen u ook vragen uw handen te ontsmetten bij het binnenkomen van de degustatietent. Wij bedienen u aan tafel, u kan dus niet rondlopen tijdens de degustatie.

Alle tafels en stoelen zullen na ieder bezoek ontsmet worden.

Op deze manier hopen wij op een veilige manier een degustatie te kunnen organiseren. Uiteraard kunnen wij op deze manier niet zo veel mensen ontvangen, ook al voorzien we 6 volle dagen. De plaatsen zijn dus uiterst beperkt, snel reserveren is dus de boodschap !!

Voor alle mensen die er niet bij kunnen zijn: stuur ons gerust een mail op info@wijnencoopman.be dan bezorgen wij u de promolijst. Indien u vragen zou hebben mbt de producten: wij zijn telefonisch en per email bereikbaar om meer info te geven betreffende de wijnen en/of sterke dranken.

Hopelijk tot snel !